Hirdetés

Ne használjunk bétát



|

Hirdetés

Napról napra új webhelyeken bukkan fel az MSN Messenger 6 előzetes verziója, amely a Microsoft szerint kizárólag belső tesztelés céljából került eredetileg a hálóra. Ráadásul azt sem tudják, ki szivárogtatta ki a verziót. Az MSN részleg pénteki e-mailje azért nem javasolja a szoftver letöltését, mert „aggályos a kód stabilitása, és nincs róla teljes körű információ”. Larry Grothaus, az MSN vezető termékmenedzsere szerint a felhasználók legyenek türelemmel, mert két héten belül kész az alkalmazás „nyilvános előzetese”. A Microsoft utóbb korrigált: szó sincs stabilitási gondokról, csupán szeretnék ellenőrizni, kikhez kerül a próbaverzió, és az feltétlenül teljes legyen. hogy releváns legyen a visszajelzés is.

Mindazonáltal Blake Irving, az MSN és a személyes szolgáltatások divíziójának alelnöke arról ír az MSN csoportnak küldött emlékeztetőjében, hogy a céget lelkesíti, hogy ilyen népszerű egyik béta terméke: tudomásuk szerint a kiszivárogtatott verziót eddig 2 millióan töltötték le. Irving szerint „aki használta már a 6-os verziót, tudja, miért nyerő szolgáltatás, melyet az ipar az ICQ sikere óta nem látott”. Az MSN Messenger 6 feljavított felhasználói felületet, új személyre szabási elemeket, integrált online játékot és beépített hang és video csevegést kínál, melynek végleges verziója a nyilvános előzetes kibocsátását követő két hónapon belül piacra kerül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.