Hirdetés

Ne indítsuk újra gépünket!



|

Hirdetés

Egyes esetekben, amikor csak egy kijelentkezésre lenne szükségünk, de sok programunk fut, kényelmetlen lehet mindegyiket sorban leállítani.

Ezért érdemes egy trükkel becsapni a rendszert. Nyissuk meg az Feladatkezelőt a [Ctrl]+[Alt]+[Del] vagy a [Ctrl]+[Shift]+[Esc] billentyűk egyidejű lenyomásával, majd a Folyamatok fülön jelöljük ki az explorer.exe alkalmazást, és kattintsunk az ablak alján lévő Folyamat bezárása gombra. Ekkor eltűnik a Tálca, de a programok még futnak a háttérben! A Feladatkezelőben válasszuk a Fájl menüből az Új feladat menüpontot, és írjuk be az explorer parancsot. Ezután a Tálca visszakerül a helyére, és a kilépést igénylő változtatások is megtörténtek, anélkül, hogy a futó programokat bezártuk volna! Esetleg néhány ikon hiányozhat az értesítési területről, de más hátránnyal nemigen kell számolnunk.




Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.