Hirdetés

Nem baj, ha kevés a hely



|

Hirdetés

A figyelmeztetés agresszivitása fordított arányban van az üres hellyel: a végén már beköltözik a tálca értesítési területére, s ott is marad mindaddig, míg rá nem kattintunk, amikor is megjelenik a Lemezkarbantartó, hogy segítsen megfelelő mennyiségű szabad terület létrehozásában. Ez azonban nagyjából teljesen használhatatlan a probléma megoldására, hiszen nyilván nem a szemetesben tárolt pár kilobájtnyi állomány okozza a gondot, és valószínűleg az Egyéb beállítások fülön levő lehetőségek sem fogják megoldani, ha például az egyik PC World CD-melléklet összerakásakor az erre használt partíción vészesen megközelítjük a 650 megabájtot.Segítséget ez esetben is a PowerToys részeként letölthető TweakUI-tól várhatunk http://www.microsoft.com/windowsxp/pro/downloads/powertoys.asp .

Figyeljünk oda, hogy új, 2.10-es verziója csak az első javítócsomaggal frissített Windows XP-re telepíthető! Indítása után a bal oldali fastruktúrában keressük ki a Taskbar and Start menu ágat. Az ehhez tartozó kapcsolók között az utolsó a Warn when low on disk space sor: az előtte levő jelölőnégyzetből távolítsuk el a pipát, majd az OK gombra kattintva lépjünk ki a programból. A legközelebbi rendszerindítással egyszer s mindenkorra megszabadulunk az idegesítő figyelmeztetéstől.




Végre kikapcsolhatjuk az XP bosszantó figyelmeztetését, ha kevés a merevlemezen a hely
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.