Hirdetés

Nem frissít az AVG



|

Hirdetés

A netkapcsolat viszont biztosan jó, hiszen közben hiba nélkül fut a böngésző és a levelezőkliens is. Mi lehet a baj?Ilyen esetekben mindenképpen érdemes próbaképpen kikapcsolt tűzfallal is megnézni a frissítést, ezzel vagy megtaláljuk a probléma okát, vagy kizárjuk az egyik legvalószínűbbet. Amennyiben tűzfal nélkül megy a frissítés, a beállítások, szűrőszabályok környékén kell körülnézni. Nem ártana egy alapos kémprogram-ellenőrzés sem - erre a célra az ingyenes Ad-aware és SpyBot S&D programokat szoktuk javasolni - valamint egy online vírusellenőrzés is hasznos lehet, hátha egy retrovírus kapcsolta le az AVG-t. A retrovírusok célzottan a vírusvédelmi programokat támadják meg úgy, hogy megpróbálják azokat fizikailag is törölni, vagy futó moduljaikat kikapcsolni - ilyen kártevő például a híres-hírhedt Klez.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.