Hirdetés

Nem Hi-Fi: Wi-Fi



|

Hirdetés

A WECA (Wireless Ethernet Compatibility Alliance) tagjai olyan cegek, mint a 3Com, a Cisco, a Lucent vagy a Nokia -- celkituzesuk megvalositani egy olyan drotmentes kornyezetet, amely vegre ledonti a tobbfele standard gatjait.A HomeRF vagy a Blutooth technologiak mellett a Wi-Fi a mar meglevo standardot kivanja hasznalni, az IEEE 802.11b High Rate-et. Mig a HomeRF az otthoni eszkozoket, a Bluetooth pedig elsosorban a rovid hatotavolsagu eszkozoket celozza meg, a Wi-Fi a nagyvallalati rendszerektol a kisirodai megoldasokon at az otthoni felhasznalast is tamogatja. Az 5 GHz-es radiohullamokat meglovagolva a Wi-Fi a leggyorsabb megoldasnak tartja elkepzelesit. A Wi-Fin alapulo elso kereskedelmi termekek 2001 elso feleveben varhatok.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.