Hirdetés

Nem kelendő a fadobozos monitor



|

Hirdetés

A cég alelnöke, Fawzi Salloum az idei Cebiten elmondta, nem igazán kelendők termékeik, monitorokból például csak 3 ezer darabot tudnak eladni havonta, ami nem túl sok az Európában eladott 4 millió síkpaneles monitorhoz viszonyítva.




A Swedx ezzel együtt nem adja fel, azt remélik, egyre többen veszik majd meglehetősen borsos árú monitoraikat (a 15 hüvelykes 458 euróba kerül, a 19 hüvelykes 1044 euróba), USB billentyűzetüket és USB és vezetéknélküli egereiket. Mindegyik termék háromféle fából készül: amerikai kőris, német bükk és afrikai mahagóni verzióban.



Salloum azt reméli, környezetbarát termékeik máshol is megérintik a felhasználókat, nem csak Spanyolországban és Luxemburgban, melyek eddig a legjobb piacaik.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.