Hirdetés

Nem kell kidobnunk a régi tévéinket ősztől



|

Tévézésről egyszerűen - magazin a digitális átállásról címmel jelentettük meg legújabb kiadványunkat, melyben hathatós segítséget adunk ahhoz, hogy mindenki megtarthassa régi, kedves televízióját.

Hirdetés

Biztos sokan belefutottak már a „digitális átállás” szlogenbe, ami azt sejteti, hogy most nemsokára minden „analóg” tévékészülék meghal, és mindenkinek be kell ruháznia egy modern, a digitális adások vételére is alkalmas televízióba. Szerencsére ez nem így van, de mindenképpen érdemes elkezdenünk felkészülni a váltásra, és azt sem árt tudni, hogy ez pontosan mit jelent, és mennyibe fog kerülni.

Már csak azért is ideje ezt elkezdeni, mert az analóg lekapcsolás legújabb hivatalos időpontja 2013. október 31. Ez után a dátum után a megszokott módon nem tudjuk már fogni az addig ingyenesen sugárzott (összesen három) csatornát, és egy minimális bevásárlást mindenképpen eszközölnünk kell majd, hogy továbbra is ingyenesen tévézhessünk.

Hogy ez a bevásárlás ne legyen elhibázott, és ne költsünk feleslegesen forint ezreket, rosszabb esetben – új tévé vásárlása esetén - százezreket, mindenképpen szükséges egy kis információ a folyamatról. Ebben segít új, a Tévézésről egyszerűen – magazin a digitális átállásról című kiadványunk, ami április 9-től kapható az újságárusoknál.

 

A lapban kifejtjük az átállási folyamat pontos menetét, a lakosság részéről szükséges teendőket, és bemutatjuk az eszközöket is, amikre mindenkinek szüksége lehet, aki a régi rendszer szerint tévézik.

Olvashattok továbbá készülékteszteket médialejátszókról, televíziókról, projektorokról, vagy akár antennákról is. Emellett szinte minden megtalálható ebben a lapban, ami úgy-vagy úgy kapcsolódik a tévézéshez.

Nem titkolt célunk volt ugyanis, hogy ezzel az átfogó kiadvánnyal mindenkit a lehető legjobban felkészítsünk a digitális átállás zökkenőmentes átvészelésére.

 A magazint keressétek az újságárúsoknál.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.