Hirdetés

Nem készül több Apple Power Mac G4 Cube



|

Hirdetés

A 8 colos (20 cm) négyzet alakú Cube számítógépeket tavaly júliusban mutatta be az Apple a New York-i MacWorld Expo-n. A számítógépek iránti kereslet azonban messze elmaradt a várakozásoktól, az Apple mindössze néhány tízezer darabot adott el belőlük. Az eladási gondok mellett a Cube számítógépekkel többféle hardverprobléma is akadt, mint például a gyakran túlmelegedő főkapcsoló. Az Apple egy ideje már levette termékpalettájáról a Cube sorozatot, így a mostani bejelentés nem érte váratlanul a PC ipart. A társaság képviselőjének elmondása szerint az Apple a Cube tulajdonosoknak a jövőben is biztosítani fog technikai támogatást.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.