Hirdetés

Nem látok semmit a tévémen!



|

Hirdetés

Amikor bekapcsolom a kimenetet, a program egyből megtiltja a lejátszást, védelemre hivatkozva. Azért furcsállom a dolgot, mert a barátomnál minden probléma nélkül játssza ugyanezt a lemezt az ő tévéjén. Akkor nálam miért makacskodik?A PowerDVD képes a filmeket a monitor helyett a tévékészülékeken is megjeleníteni - de csak abban az esetben, ha ezt a videokártya eszközmeghajtója is támogatja. A következő komponenseket kell ellenőrizni:

- a legújabb DirectX legyen telepítve

- a videokártyát a legutolsó WHQL (Windows Hardware Quality Labs) minősítésű eszközmeghajtóval használjuk

- a videokimenetre már indításkor legyen rádugva a kábel, hogy a rendszer automatikusan felismerhesse az eszközt

Amennyiben ezek a feltételek adottak, indítsuk el a videokártya tulajdonságait szabályozó alkalmazást. Ez a legtöbb esetben a Vezérlőpult --> Megjelenítés ablakban, vagy ezen belül a Beállításoknál található Speciális gombra előugró panelen kereshető meg. Ott állítsuk át a televíziót elsődleges megjelenítőnek. Miután végeztünk, nyissuk meg a PowerDVD-t, és játsszuk le a filmet!



Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.