Hirdetés

Nem lesz Gmail app BlackBerry-hez



|

Mobil böngészőből továbbra is lehet Gmail-ezni.

Hirdetés

Androidra és iOS-re is elérhető a Gmaill alkalmazás és eddig a Research In Motion BlackBerry-jét is támogatta a Google. November 22-től azonban nem fogja, így a Gmail App for BlackBerry magára marad. Nem lehet majd letölteni és támogatás sem áll majd hozzá rendelkezésre, így akinek kérdése lenne az alkalmazással kapcsolatban, az még időben tegye fel.

 

 

Ez persze nem azt jelenti, hogy az eddig feltelepített Gmail alkalmazások szőrén-szálán eltűnnének az okostelefonról, A Google mobil böngészőjében nagyszerű Gmail élményt ígér, azaz inkább a fejlesztés irányának módosításáról és nem a BlackBerry platform bojkottjáról lehet szó.

 

Ugyanakkor érdekes, hogy épp a múlt héten jelentette be a Google az iOS-re írt Google Apps alkalmazást Gmail és Calendar (naptár) funkcionalitással. Az iPhone és iPod Touch változat ingyenes, az iPad-on használható kiadás pedig közel egy dollárba (99 cent) kerül majd.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.