Hirdetés

Nem vált ki jogi problémákat az Intel Alpha vásárlása



|

Hirdetés

Az elemzők most azon a véleményen vannak, hogy a felvásárlás mégsem volt olyan horderejű, hogy ilyesfajta vizsgálatokra lehessen számítani. Az Intel az Alpha megvásárlásával egy komoly konkurenciától szabadult meg a 64 bites, szerver és munkaállomás piacon, de a SUN Microsystems továbbra is igen erős ellenfél marad, és az IBM, valamint a MIPS Technology sem írható le. Az elemzők szerint a processzor nem olyan fontos tényező a szerverpiacon, mint az operációs rendszer valamint az alkalmazások, és a dominánssá sohasem vált Alpha processzorok esetleges elveszítése sem hatna ki komolyabban a szerverpiacra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.