Hirdetés

Nem várható több Nokia N-Gage próbálkozás



|

Hirdetés

"Még mindig fogy az N-Gage, de közel se vásárolták eddig meg annyian, ahogyan azt mi elvártuk, így aztán egy új modell kifejlesztésének sem látjuk túl sok értelmét." - mondta. "Azt már jól tudjuk, hogy az emberek bizony játszani akarnak, mindenféle készülékkel, de sokkal egyszerűbb és jobb is, ha inkább a Series 60 típusú telefonokba integráljuk a játékokat."

A cég jelenleg a mobil TV és zeene szolgáltatások irányába próbál előrelépni, aminek első bizonyítéka a Nokia N91 típusú multifunkciós készülék volt, amely háromezer zeneszámot képes tárolni saját memóriájában. Vasara véleménye szerint 2007-ben érkezhet el az az idő, amikorra a telefonok kijelzője már olyan szintre fejlődik, hogy a rajtuk futtatható játékok generációt léphetnek.

Az N-Gage és N-Gage QD tulajok azonban ne féljenek, a terméktámogatás nem szűnik meg, csupán újdonságokra ne számítsanak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.