Hirdetés

Népszerű a mobil tévé



|

Duplázódott a wapforgalom, tízszeresére növekedett a mobion tévézők száma.

Hirdetés

Minden nyári hétvégén ingyenes wap- és MobilTV szolgáltatást kínál a Pannon ügyfeleinek. A rendkívüli kedvezmény mellett az MTV1 a TV2, az RTL Klub, az ATV és Duna TV műsorait nézhetjük mobilunkon. Indulása óta a MobilTV-t nézők száma több mint tízszeresére emelkedett, a wap forgalom duplájára nőtt. Tartalmi szempontból a hírek állnak az élen, de a VB alatt a focis tartalom is jelentősen erősödött.
A Pannon W@P főoldalán a MobilTV alatt nézhetőek-hallhatóak a díjmentes tartalmak. A wapozás 10 MB adatforgalom erejéig ingyenesen vehető igénybe, ami rendszeres felhasználáshoz is bőven elegendő. A Pannon már a lakosság 80 százalékának biztosítja a gyors adatátvitelt biztosító hálózatot, így az élő műsorok is kiváló minőségben élvezhetőek a mobiltelefonok képernyőjén. A kedvezményes lehetőség igénybevételéhez előzetesen regisztrálni kell a Pannon hálózatából díjmentesen hívható 1741-es telefonszámon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.