Hirdetés

Nero 6 Ultra



|

Hirdetés

Az Ahead Software új Nero 6 Ultra Edition szoftvere kezelni tud minden szerkesztési, írási és lejátszási feladatot. A jól ismert Nero Burning ROM alkamazásra és az InCD csomagíró szoftverre épülő Ultra Edition DVD mozifájl lejátszót is tartalmaz, az erősen feljavított Nero Vison Express 2 filmvágó alkalmazást, valamint a vadonatúj BackItUp programot. A csomaghoz audio szerkesztők, egy sor segédprogram, borító tervező, és DivX MPEG-4 kódoló tartozik még. A Roxio felhasználóbarát Easy CD Creatorához hasonlóan a Nero 6 Ultra készletet egy elegáns indító panel, a StartSmart fogja össze, amely konfigurálható, és csak az épp futó alkalmazást mutatja.




Negatívumként említhető a Vision Express 2 és a BackItUp esetében a felhasználót kezdetben segítő, a feladatokon lépésenként keresztülvezető megoldás, amely, miután megismertük a programok használatát, egy kicsit fárasztó.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.