Hirdetés

Nero 7 Premium a láthatáron



|

Hirdetés

A programcsomag legfontosabb újdonsága az új Nero Home médiakezelő modul, amely a mellékelt távirányítóval gyors elérést biztosít a felhasználó teljes médiakönyvtárához. A tévéképernyőjén is megjeleníthető, egyszerű felület segítségével lejátszhatunk DVD-t vagy videót, hallgathatunk zenét, illetve nézhetünk és rögzíthetünk tévéműsorokat. A beépített időcsúsztatási lehetőségnek köszönhetően egyetlen pillanatról sem maradunk le. A csatornák beállításában varázsló segít.

Az új Nero Scout adatbázisba rendez, majd egyszerű elérhetőséget kínál a számítógépen levő valamennyi médiaállományhoz tetszőleges Nero alkalmazásból.

A továbbfejlesztett Nero Burning ROM 7 és Nero Express 7 felülete alaposan megváltozott, hogy használatuk még egyszerűbb, kézenfekvőbb és kényelmesebb legyen.

A Nero BackItUp2 lehetővé teszi, hogy ütemezett mentéseket készítsünk legfontosabb adatainkról, amelyeket jelszóval is védhetünk. Választhatunk a teljes vagy az inkrementális mentési módok közül.

A Nero Vision 4 lehetővé teszi, hogy 5.1 csatornás hanggal együtt rögzítsünk, szerkesszünk vagy digitalizáljunk felvételeket, menüket készítsünk és ezekhez a műveletekhez DVD+VR vagy DVD-VR lemezeket is használhassunk.

A teljes Premium csomag további 10 modul áll majd: Nero ShowTime 2, Nero WaveEditor 3, Nero SoundTrax, Nero SoundBox, Nero Recode 2, InCD 5, Nero PhotoSnap, Nero ToolKit, Nero CoverDesigner, Nero ImageDrive.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.