Hirdetés

Nero Burning ROM és a jogosultságok



|

Hirdetés

A nemrég beszerzett CD-írónkhoz kapott Nero Burning ROM, úgy tűnik, csak rendszergazdai jogokkal hajlandó futni. Van-e erre valami megoldás?Sajnos a Nerót úgy írták meg, hogy rendszergazdai jogok szükségesek a használatához, ám ez hamar visszaütött a fejlesztőkre, mert a világ számos helyéről jelezték számukra a fenti problémát. Ezt orvosolandó kiadtak egy kiegészítést, amelynek segítségével a korlátozott jogokkal rendelkező felhasználók is megnyithatják a programot

ftp://ftp3.nero.com/tools/NeroBurnRightsInstaller.exe

Elindítása után egy felugró ablakban engedélyezhetjük az összes felhasználó számára a Nero futtatását. A beállítások érvényesítéséhez újra kell indítani a számítógépet!



Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.