Hirdetés

Net Transport



|

Hirdetés


A félbeszakadt letöltések mindenkit bosszantanak, használjon akár modemet, akár valamilyen szélessávú kapcsolatot. Úgy tűnik, ez nem hatotta meg a túlságosan a Microsoftot, így az Internet Explorer ma sem kínál megnyugtató egyszerű megoldást erre a problémára, és ennek köszönhető az általunk is már többször bemutatott letöltésvezérlő programok elterjedése.




Bár ma már tényleg számtalan különböző közül válogathatunk, illik megemlíteni a „szakma” öregjét, a GetRightot, amelyet a mai napig kitartóan fejlesztenek, illetve a sokak által legjobbnak tartott FlashGetet. Lényeges tulajdonságuk a kényelmes kezelőfelület, a több szálon történő gyors letöltés, és persze számos egyéb funkció mellett a folytatás lehetősége.

A teljes cikk a 2004. februári számunkban olvasható.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.