Hirdetés

NETGEAR Wi-Fi a T-Pontokban



|

NetGear Wi-Fi eszközök a T-Pontokban és a T-Com Partner üzletekben.

Hirdetés

netgearrouter.jpg
2007 januárjában írt ki tendert közel tízezer darab vezeték nélküli hálózati eszköz (WiFi routerek, PCMCIA és USB adapterek) beszerzésére a Magyar Telekom Nyrt. A tendert a Székesfehérvári Albacomp Zrt. a NETGEAR-rel karöltve nyert meg. Ennek eredményeként a NETGEAR vezeték nélküli eszközei most már a T-Pontokban és a T-Com Partner üzletekben, illetve a www.t-com.hu weboldalon a Készülékáruházban is megvásárolhatók.

 

A kaliforniai székhelyű NETGEAR olyan hálózati termékeket gyárt, melyek a kis- és középvállalatok, valamint az otthoni felhasználók szükségleteit szem előtt tartva lehetővé teszik az internet hozzáférés, perifériák, fájlok, digitális multimédia tartalmak és alkalmazások megosztását.

 

A Magyar Telekom márciusban az Albacomppal egyéves szállítási keretszerződést kötött. A NETGEAR termékek már április óta kaphatók, és a vásárlók körében igen kedvező fogadtatásra találtak. Az első két hónap alatt már közel hatezer darab eszköz került leszállításra útválasztóból, modemmel egybeépített útválasztóból, PC kártya Wi-Fi adapterből és USB Wi-Fi adapterből.

 

netgearadapter.jpg
Mindezek tetejében most a WLAN router és a WLAN hálózati adapter együttes megvásárlása esetén rendkívül kedvezményesen, mindössze 11.111 Ft-os beruházással építhető ki vezeték nélküli hálózat.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.