Hirdetés

Nézzünk fényképeket televízión



|

Hirdetés

Több fénykép előzetes megtekintése, diabemutató létrehozása, valamint a fényképek nagyítása és forgatása is lehetséges.

A Trust ötletes megoldást vezet be digitális fényképek televízión, teljes képernyőméretben történő megjelenítésére memóriakártyáról, számítógép használata nélkül.
Így a felhasználók egy-egy különleges eseményt követően gyorsan és kényelmesen megtekinthetik a képeket nagy képernyőn. A hatfunkciós Trust Photo Viewer sok extra lehetőséget is kínál a felhasználó számára. Ilyenek például több kép előzetes megtekintése, diabemutató, a képek forgatása, 200%-os pásztázása és nagyítása. A képek méretének nagyításához a távirányító is használható. A menük OSD-menük (képernyőmenük) formájában jelennek meg a televízió képernyőjén. A Trust termékcsalád ezen új tagja a következő memóriakártyákat támogatja: I/II típusú CompactFlash, SmartMedia Card, IBM MicroDrive, Memory Stick, Secure Digital és MultiMedia kártya. A JPEG képek maximum 6 megapixel felbontásig jeleníthetők meg.




A Photo Viewer tápfeszültség-adapterrel, kompozit és S-Video kimenetekkel (a PAL/NTSC televízióhoz történő csatlakoztatásra), valamint egy szürkeárnyalatos képkijelzővel rendelkezik. A Photo Viewerhez videokábelek, távirányító, elemek, kompozit videokábel és egy RCA-SCART átalakító tartozik.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.