Hirdetés

Nokia 6085 - egyszerűen használható



|

Hirdetés

A négysávos Nokia 6085 adók és kedvezmények nélküli ára 175 euró körül mozog majd, szállítása pedig várhatóan 2006 utolsó negyedévében indul. Finom, organikus vonalvezetése, világos felépítésű billentyűzete, és levegős elrendezésű menüje kényelmessé teszi a Nokia 6085 használatát. Az ízléses részletekkel, például fekete, finom tapintású festékbevonattal és króm berakásokkal díszített, elegáns telefont kézbe fogni is öröm. A fekete változat mellett a Nokia 6085 friss színekben, többek között aranyló homokszínben, rózsaszínben, és ezüstös szürkében is megjelenik. A Nokia 6085 kifejezetten jól olvasható, nagy színes kijelzővel bír, amely 262 ezer színárnyalatot jelenít meg. Ráadásul a borításon található, kék fénnyel megvilágított kijelzőről a telefon kinyitása nélkül is kényelmesen leolvasható a hívó neve, a pontos idő, és az akkumulátor állapota. A Nokia 6085 bővíthető memóriájú, beépített kamerát tartalmaz, így a jeles családi eseményeken, például egy focimeccsen vagy egy táncpróbán mindig kéznél lesz egy videokamera. A zeneszeretők a Nokia 6085 a vezeték nélküli Bluetooth fülhallgatóval kényelmesen használható, beépített zenelejátszóját és FM rádióját, illetve sztereó audio-streaming szolgáltatását kedvelik majd.
A képek, videofelvételek, és zenék a külön megvásárolható, a készülék kikapcsolása nélkül cserélhető, és akár 2 GB tárhelyet biztosító microSD-memóriakártyán tárolhatók, és arról mutathatók meg. A szolgáltatáskínálatot a Nokia 6085 vezeték nélküli Bluetooth technológiája teszi teljessé, amellyel gyorssá és egyszerűvé válik a más készülékekkel folytatott kommunikáció, például a telefon és a számítógép közötti szinkronizálás, a képek átküldése, vagy a vezeték nélküli tartozékok használata. A Nokia 6085 átfogó funkciókészlettel segíti a kapcsolattartást családtagjainkkal és barátainkkal. Egyszerű üzenetküldést és hangkommunikációt biztosít, többek között MMS-t, Nokia Xpress hangüzenet-szolgáltatást, továbbfejlesztett e-mailt, és Push to talkot. A hírek keresése vagy a képek feltöltése is gyerekjáték a telefon xHTML böngészőjével és az EDGE-nek köszönhetően magas adatsebességgel. A Nokia 6085 működési időtartama kiváló - beszélgetési ideje öt óra, míg akár tíz napig áll készenlétben.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.