Hirdetés

Nokia Bluetooth-képes GPS modul



|

Hirdetés

A Nokia a Nokia Bluetooth-képes készülékeinek nagy részével kompatibilis LD-3W Nokia GPS modul bemutatásával támasztotta alá a helyspecifikus szolgáltatások széleskörű elterjesztése mellett vállalt elkötelezettségét. A Nokia több partnerrel együttműködve biztosít kényelmes és kedvező árú navigációs megoldásokat, amelyek mostantól több középkategóriás Nokia készüléken elérhetők lesznek.
A felhasználók körében a beépített autós megoldások jelentik a legnépszerűbb helyspecifikus szolgáltatást. A Nokia egy ideje S60 készülékeire navigációs szolgáltatást is telepít. Mostantól kezdve a helyspecifikus szolgáltatások az alacsonyabb árkategóriában is elérhetők lesznek.
Ha a felhasználó az LD-3W Nokia vezeték nélküli GPS modulhoz csatlakoztatja a telefont, akkor helyzetét akár öt méteres pontossággal megállapíthatja, és a Wayfinder vagy a Telmap által biztosított digitális térképen megtalálhatja az úticéljához vezető ideális útvonalat. Az automatikus beállítás-konfigurálóval elvégzett telepítés után a felhasználónak egy sor digitális térkép áll a rendelkezésére. A Nokia GPS modul szállítása várhatóan 2006 első negyedévében indul, a készülék adók és kedvezmények nélküli ára pedig 110 euró körül mozog majd.
Az LD-3W Nokia GPS modul és számos további navigációs szolgáltatás a február 13. és 16. között Barcelonában zajló 3GSM 2006 világkongresszuson a Wayfinder és a Telmap standján tekinthető meg.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.