Hirdetés

Nokia E90 - itt az új kommunikátor?



|

Hirdetés

A pletykák jelenleg arról szólna, hogy mind a külső, mind a belső kezelőfelület Series 60 alapokon fog nyugodni - a korábbi S50/S80 kombinációt felváltva. A beépíttet kamerák száma egyről kettőre emelkedik: a VGA megmarad a videótelefonálásnak, és feltehetőleg egy 2 vagy 3 megapixeles optikát fognak a telefon hátlapjába integrálni. Az adatkommunikációs lehetőségek között kézenfekvő lenne egy HSDPA-3G-WiFi trió bemutatása, de az infra port, az EDGE és a Bluetooth 2.0 is biztosra vehető. A teljes QWERTY billentyűzet mellett bővíthető memóriát és reményeim szerint rezgő akkumulátort is találunk majd a telefonban.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.