Hirdetés

Nokia N-Gage



|

Hirdetés

A Nokia N-Gage mobiltelefon és játékgép, több játékos által egyidejűleg közvetlenül és hálózatban egyaránt használható. A készülék a játékok lejátszásának új módját kínálja azzal, hogy a több, egy helyen elhelyezkedő játékost Bluetooth vezetéknélküli technológia segítségével, a nem egy helyen játszókat pedig a mobilhálózaton keresztül kapcsolja össze.

"A Nokia N-Gage a kifejezetten a játékokhoz optimalizált, ergonómikus felépítésének köszönhetően egy újszerű mobiljáték-élményt hoz a piacra. A Nokia világszerte elismert fejlesztőkkel és játékkiadókkal, köztük az Activisionnal, az Eidos-szal, a Segával, a Taitoval, és a THQ-val dolgozik együtt annak érdekében, hogy a minőségi játékok vonzó és széles választékával léphessen a piacra. A játékok között egyaránt megtalálhatók a legsikeresebb játékok, valamint a fő játéktípusok is" - mondta Anssi Vanjoki, a Nokia Mobile Phones ügyvezető alelnöke. A készülékre nemcsak a már említett, ismert cégek adnak ki játékokat, hanem maga a Nokia is fejleszt rá szoftvereket N-Gage márkanév alatt. A Nokia N-Gage játékgépre készült játékok a MultiMediaCard szabványt használó, külön játékkártyán vásárolhatók majd meg.

A Nokia N-Gage mobil játékgép a játékok mellett digitális zenelejátszót (MP3 és AAC), sztereó FM rádiót, valamint egy háromsávos GSM 900/1800/1900 mobiltelefont is tartalmaz. A készülék a világ öt kontinensén várhatóan 2003. utolsó negyedévében, a karácsonyi bevásárlások idején jelenik meg az üzletekben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.