Hirdetés

Norton 360 3.0 ajándékba - PC World előfizetői akció!



|

Előfizetői akciónkban egy 21 500 forint értékű Norton 360 3.0 biztonsági csomagot adunk ajándékba.

Hirdetés

Éppen most jött el az ideje, hogy jogtiszta biztonsági szoftverekkel lássa el a család összes gépét? Esetleg régóta szeretne előfizetni a PC World magazin DVD-s változatára, de egy jó akcióra várt?

 

pcw_cimlap_norton_doboz.jpg
 

 

Most itt az idő, hogy  két legyet üssön egy csapásra! Egy teljes verziós, dobozos Norton 360 3.0 biztonsági szoftvercsomagot kap ajándékba 1 éves PC World magazin előfizetése mellé!

Ha kíváncsi a biztonsági csomag eredményeire, olvassa el a Norton 360 tesztünket!

Az aktuális magazin témáit a PC World tartalmánál olvashatja el.

 

Az akciós előfizetés megrendelhető e-mailen a terjesztes@idg.hu címen (Kérjük, hogy számlázási és kézbesítési címén kívül telefonszámát is szíveskedjen megadni a megrendelésnél)
Az ajándék szoftver kiadónkban vehető át, személyesen.

 

Az előfizetői akció csak a DVD- melléklettel megjelenő teljes árú PC World éves előfizetőire, a készlet erejéig, maximum 2009. július 2-ig érvényes.
Az akció az előfizetői rendszerünkben 6 hónapra visszamenőleg nem nyilvántartott vagy új előfizetőkre érvényes, akik közvetlenül kiadónknál fizetnek elő 15 960 Ft-ért a magazinra.
Minden jog fenntartva.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.