Hirdetés

Norton AntiVirus magyarul



|

Hirdetés

Újdonságai között szerepel az üzenetek ellenörzése és a fejlett féreg és trójai védelem. Ellenörzi a MSN, Windows Messenger, Yahoo! Instant Messenger, és az AOL Instant Messenger csatolt állományait is. A kizárólag csak a NAV-ban található heurisztikus keresésen alapuló Worm Blocking eljárással, és a Script Blocker technológiával, ami a gyorsan terjedő scripteket használó vírusok megfékezését szolgálja, maximális védelmet kapunk. Az új, csökkentett méretű vírusazonosítóknak köszönhetően az adatbázis frissítése is felgyorsult.

A Norton AntiVirus Professional Edition a meglévő funkciók mellett, adat-helyreállítási és adat-eltakarítási szolgáltatásokat is tartalmaz, amely megóvja a nélkülözhetetlen adatokat, és eltávolítja a fölöslegessé váltakat. A Professional Edition licence két darab számítógépre biztosít adatvédelmet és helyreállítást.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.