Hirdetés

Noteszgép-processzor asztali gépben



|

Hirdetés

A CT-479 névvel ellátott átalakító az ASUS legújabb fejlesztése, használatával a gyártó bizonyos Socket 478-as alaplapjaiban használhatunk Socket 479-es foglalatba illeszkedő Celeron M és Pentium M processzorokat, beleértve a legújabb, 533-as külső órajellel rendelkező Dothan magos változatokat. Az átalakító jelenleg a cég P4P800 SE és P4P800-VM alaplapjaiban használható, de a gyártó tájékoztatása szerint további tesztelések után, BIOS frissítések segítségével más típusokkal is működni fog.




Kétcsatornás DDR400 memóriavezérlővel és AGP 8x támogatással rendelkezik, 400 vagy 533 megahertzes külső órajellel rendelkező processzorok fogadására képes (egy jumper használatával válthatunk a két üzemmód között). Dobozában egy igen halk, kifejezetten a Pentium M processzorokhoz kifejlesztett ventilátor is megtalálható. Segítségével átalakítás nélkül megvalósítható a csendes és hűvös asztali számítógép.



Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.