Hirdetés

Nőtt a nagysebességű internetezők száma



|

Hirdetés

A kábel és ADSL előfizetők ezzel az internetfelhasználók 10.7 százalékát alkotják, szemben az előző évi 7.4 százalékos aránnyal, olvasható az ITU "A széles sáv születése" című jelentésében. Dél-Korea mondhatja magáénak a legnagyobb szélessávú piacot, ahol 100 lakosból 21-nek van szélessávú internet hozzáférése, ez majdnem kétszer annyi, mint a harmadik helyen lévő Kanada lefedettsége (11).




Hongkong a második, ahol 100 lakosból 15 rendelkezik nagysebességű internet előfizetéssel. A jelentés megállapítja azonban, hogy "miközben a széles sáv gyorsítja az internet integrálását mindennapi életünkbe, mégsem hat ugyanolyan hajtóerővel a gazdaságra, mint amilyennel a mobiltelefónia és az internet hatott a ’90-es években".
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.