Hirdetés

Nőttek a Fujitsu merevlemez eladásai



|

Hirdetés

Az eladott mobil merevlemezek száma 2.6 millióra rúgott, ami a forgalom 57 százalékos növekedését jelenti az előző évhez viszonyítva.

A cég a növekedést részben a negyedév során forgalomba hozott 2.5 hüvelykes noteszgépekbe való meghajtókkal magyarázza, amelyek 100 gigabájtos kapacitást kínálnak. A Fujitsu volt az első, amely ilyen nagy kapacitású noteszgép merevlemezzel jelentkezett a piacon. A noteszgépek iránti kereslet folyamatosan nő, mint ahogy a megfelelő meghajtók iránti igény is. A 2.5 hüvelykes meghajtók eladása 2003-ban 27 százalékkal nőtt, s a Fujitsu volt globálisan a harmadik legnagyobb cég a piacon mind az eladott merevlemezek számát, mint pedig a bevételét tekintve az IDC jelentése szerint.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.