Hirdetés

Növekedés és újdonságok a Samsungnál



|

Hirdetés

Az elmúlt években a Samsung IT üzletága nemzetközi és hazai szinten is jelentős növekedést produkált.

2004 második negyedévére a Samsung IT termékcsoportjainak jelentős része piacvezető szerepet töltött be. A LCD monitorok területén 14.8%, a CRT+TFT monitorok piacán 20.1%-os piaci részesedéssel vezeti az élbolyt. A nyomtatók (16.4%) és optikai meghajtók (21%) piacán a második helyet vívta ki magának, míg a HDD piacon kimagasló, 55%-os piaci részesedése a vezető helyet biztosította.




A tájékoztatón láthattuk a Samsung ML-1520, új lézernyomtatóját, amely kis mérete révén könnyedén elfér bármely íróasztalon. Az új modell egyesíti magában a stílusos formát és a Samsung díjnyertes technológiai fejlesztéseit. Szeptember közepétől már kapható a magyar piacon is. A nyomtató kezelése - ideértve a telepítést is -, olyan egyszerű, hogy a nyomtatásban kevéssé járatos használók számára se okoz problémát. Az egyik legfontosabb vásárlói szempont, a tonerrel való takarékosság tekintetében sincs mit szégyellnie az ML-1520-nak: egyedülálló „Toner save” üzemmódjában akár 40%-os festék megtakarításra is képes.



Ugyancsak szeptemberben debütált az ML-2250 lézernyomtató-család, amely négy modellből áll (ML-2250, ML-2251N, ML-2251NP, ML-2252W). Ezeket kis- és közepes méretű irodák igényeire szabta a gyártó. A négy típust egyedi újításokkal látták el a tervezők. A percenkénti húsz lapos nyomtatási sebesség és az 1200 dpi felbontás kimagasló teljesítményt biztosítanak.



A Samsung SCX-4100 pedig egy nyomtató és fénymásoló egyben. A készülék percenként 14 digitális másolat készítésére alkalmas, így azok igényeit is kielégítheti, akik nagyobb példányszámban kívánnak dokumentumot sokszorosítani. Egy speciális beállítási lehetőség segítségével könnyen és gyorsan készíthetünk két oldalas dokumentumról másolatot egy oldalra.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.