Hirdetés

Növekszik a 3G előfizetők tábora



|

Hirdetés

A DoCoMo Japán legnagyobb mobilszolgáltatója - ők voltak a legelsők is, akik kereskedelmi forgalomba állították a 3G-s hálózatot, még 2001. október elsején. Az azt követő négy hónapban mindenki ingyen használhatta a szolgáltatást, hiszen az még csak Tokió területén volt elérhető. Lassan kezdett el növekedni az előfizetők száma, ráadásul a szolgáltatást támogató első telefonok listája is elég szűkös volt, és ezek készenléti ideje sem volt túl hosszú.

Két évig tartott, míg elérték az egymilliós ügyfélszámot, onnantól pedig rohamosan megindult a növekedés. 2004 júliusára ötmillió, idén februárra pedig tízmillió körüli volt az előfizetők száma. A cég úgy számolja, hogy jövő áprilisra elérik a 24 millió előfizetőt is, amely már nagyon közel lesz az ugyanarra az időpontra előrejelzett 26 millióhoz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.