Hirdetés

Növekvő méretű és csökkenő árú LCD-k



|

Hirdetés

A vevőnek azonban érdemes a vásárlás előtt mérlegelnie, mert az olcsóbb ár a funkciók "karcsúsításának" következménye.

Teljesen új a Samsung „mamut” LCD-je, de a cég - mint ahogy az AG Neovo is - felfrissítette meglévő monitorait is. Csúcskategóriában a Samsung az eddigi legnagyobb asztali LCD monitorral, a 24 hüvelykes, 1900x1200 képpontos felbontású SyncMaster 243T-vel jelentkezett, amely közel 2000 dollárral olcsóbb, mint a cég meglévő 24 hüvelykes modellje, melyet prezentációkhoz terveztek - az olcsóbb modell nem tartalmaz sok multimédiás funkciót, így nem támogatja a digitális video bemenetet, és nincsenek beépített hangszórói. A cég a monitort olyan grafikus tervezőknek kínálja, akik eddig két képernyővel dolgoztak A szerényebb igényű PC használóknak kínálja a Samsung a SyncMaster 173T és 173B modelljét, melyek 20 dollárral olcsóbbak, mint a tavaly októberi PC World tízes toplistáján előkelő helyre sorolt elődeik, a 172T és a 172B. A gyártó a 17 hüvelykes mellett 15 hüvelykes verziókat is tervez. Az új termékek képernyő kerete valamivel keskenyebb, mint a korábbi modelleké, így a két képernyővel dolgozó felhasználókat nem zavarja annyira a mozaik effektus.

Az AG Neovo két olcsóbb LCD családja, az E és az F széria. Az E sorozat specialitása az LCD panelt védő törhetetlen keményített üveg, melyet eddig csak a cég drágább S szériájánál használtak. Az E széria ezen kívül beépített hangszórókat, fejhallgató jack aljzatot is kínál, amelyek hiányoznak az S sorozatról. Az E szériába a 19 hüvelykes E-19A modell, valamint egy 17 hüvelykes modell tartozik. Az F szériába pedig három - egy 15 (F-415), egy 17 (F-417) és egy 19 hüvelykes modell, az F-419.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.