Hirdetés

Növekvő sávszélesség, csökkenő ár



|

Hirdetés

A változó igényeknek megfelelően kialakított, lakossági ügyfeleket célzó forgalomarányos díjazású csomagok - a hagyományos lakossági és kisüzleti korlátlan csomagok akciójával együtt - a teljes kínálatban sávszélesség növekedést és árcsökkentést jelentenek.

Az Invitel hosszú távú stratégiája, hogy valódi szolgáltató céggé váljon. Ügyfelei internetes szokásainak folyamatos feltérképezésével olyan díjcsomagokat alakít ki, amelyekre az ügyfeleknek valóban igényük van, és mindezt olyan áron kívánja nyújtani, amely megfizethető és megfelelő ár-értékarányos megoldás mind a belépő, mind a gyakorlott felhasználók szempontjából.

A hagyományos dial-up kapcsolatnál akár hússzor gyorsabb, új, forgalomarányos díjazású csomagok időben korlátlan hozzáférést, továbbá a telefon és internet egyidejű használatát is lehetővé teszik, és átviteli sebességben és kiegészítő szolgáltatásokban egyenértékűek a hagyományos korlátlan csomagokkal. Az Invitel és a Matáv ADSL szolgáltatási területein kínált csomagok 512 kb/sec-es letöltési sebesség mellett 96 kb/sec-es feltöltési sebességet, a gyorsabb, 1024 kb/sec-es letöltési sebességű csomag esetén 160 kb/sec-es sebességű feltöltést tesznek lehetővé.

A forgalomarányos csomagok 100 MB-os ingyenes adatforgalmat biztosítanak, ami költséghatékony megoldás azon - jellemzően kezdő, vagy az internetes tájékozódást preferáló - felhasználók számára, akik inkább böngészésre és e-mailezésre használnák internet hozzáférésüket. A megszabott adatforgalom túllépésekor minden megkezdett 10 MB letöltése esetén 50 Ft díjat számol fel a szolgáltató; a bevezető akció keretében most azonban 2005. május 31-ig elenged minden esetleges plusz költséget. Ez azt jelenti, hogy ezen időpontig gyakorlatilag korlátlan adatforgalommal működik a szolgáltatás.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.