Hirdetés

Novell Brainshare Barcelonában



|

Hirdetés

A Linux iránti elkötelezettségét megerősítve a Novell elérhetővé tette bétatesztelésre a Novell Nterprise Linux Services szolgáltatáscsomagot, egy fájl-, nyomtató-, üzenetkezelő-, címtár- és felügyeleti szolgáltatásokat tartalmazó integrált csomagot, mely a Linux platformra készült. A Novell bejelentette a Novell Nterprise Branch Office 2 béta verziójának elérhetőségét is, mely egy több platformmal is kompatibilis szoftvereszköz a telephelyek és fiókirodák teljes körű hálózati szolgáltatásokkal történő biztonságos és olcsó, helyi informatikus csapat nélküli ellátásához. A Novell új megoldásokat jelentetett meg a biztonságos webes szolgáltatások területén is, kezdve a Novell exteNd 5 teljes J2EE fejlesztő- és futtatórendszer hamarosan megjelenő béta verziójával, mely a meglévő üzleti folyamatokat gyorsan és biztonságosan változtatja webes szolgáltatásokká. A Novell SecureLogin 3.5, egy frissített személyazonosság-kezelési megoldás, mely az egypontos bejelentkezés megvalósítását teszi lehetővé több platformon és a weben, így az ügyfelek számára új lehetőségeket kínál a biztonság növelésére és a szerteágazó hálózatok kezelésére.

A Novell körvonalazta azt a döntését is, hogy független hardver- és szoftverfejlesztő partnerei is részt vehetnek a PartnerNet programban, akik így kapcsolódhatnak a Novell értékesítő, integrátor és képzési partnereiből álló rendszerhez, és hatékonyabban támogathatják a Novell széles körű partnerrendszerét. A platformok és fejlesztő környezetek szabvány alapú megközelítése, és a Novell erős jelenléte a nyílt forráskód közösségben a Ximian nemrégiben történt felvásárlásával egyre vonzóbbá teszi a céget a fejlesztők számára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.