Hirdetés

Novell, IBM és SuSE összefogás



|

Hirdetés

A Novell szintén ezen a napon jelentette be, hogy a jövőben összes hálózati szolgáltatását portolja Linux szerver operációs rendszerekre. A Novell Nterprise Linux Services megoldáscsomag bejelentése ennek a tervnek egyik legújabb mérföldköve.

Az Novell Nterprise Linux Services kezdetben az IBM eServer* xSeries* szerverekhez lesz elérhető, és a későbbiekben az IBM eServer zSeries*, eServer iSeries* és eServer pSeries* szervereken válik támogatottá. Emellett a Novell többplatformos internetes üzenetkezelő megoldása, a Novell NetMail* következő verziója is támogatni fogja a Linuxot futtató IBM eServer zSeries szervereket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.