Hirdetés

Novell személyazonosság-kezelés



|

Hirdetés

A meghajtóprogramok széles skálájával rendelkező DirXML használata az SAP alkalmazások és egyéb vállalati rendszerek, például címtárak, adatbázisok és alkalmazások felhasználóinak kezeléséhez lehetővé teszi a vásárlók számára kézi folyamataik automatikus, szerep alapú folyamatokra cserélését, amelyek biztonságosabbá és költséghatékonnyá teszik a vállalaton belül a személyazonosságok és hozzáférési jogosultságok kezelését.

Az SAP minősítette a DirXML Driver 1.0 for User Management for SAP szoftvermegoldás integrálhatóságát az SAP R/3 Release 4.6 és SAP Web Application Server (SAP Web AS) 6.20 rendszerekre. A meghajtó SAP által minősített integrációt kínál a Novell eDirectory címtárral - mely a legszélesebb körben használt többplatformos címtár - és támogatja a korábbi DirXML verziókat a mySAP Human Resources(mySAP HR) alkalmazásban. A Novell és az SAP integrátorok együttműködnek a rendszerek ügyfeleknél történő bevezetésekor és a telepítés utáni folyamatos támogatás során is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.