Hirdetés

NV30 360 dollárért



|

Hirdetés

nvidia.com" target=_"blank">Nvidia hamarosan megjelenő grafikus chipjéről, az NV30-ról az utóbbi időben egyre több és több egyik ámulatból a másikba ejtő hír jelent meg (gondolok itt a teljesítményre, szolgáltatásokra stb.). Ezek természetesen a reklámhadjárat szempontjából a lehető legjobbak a cég számára. A mai napon az Nvidia részéről érkezett a hír, miszerint a 2003 január-február tájékán érkező GeForceFX (így hívják majd az NV30-al szerelt termékeket) kártyák 360$ körüli áron kerülnek majd forgalomba. Ez egyes várakozásokat (volt, hogy 500$-os árat rebesgettek) alulmúl, de így is elég tekintélyes összeg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.