Hirdetés

nVidia chipset az Athlon-4 gépekhez



|

Hirdetés

A kiállításon a figyelem középpontjában minden valószínűség szerint az nVidia Corp. lesz, amely új Athlon-4-alapú notebook chipkészletét fogja bemutatni. A grafikus processzorokat gyártó cég új chipsetje a Microsoft Xbox játékkonzol chipkészletének AMD CPU-khoz készült változata lesz. A chipset northbridge chipje integrálva tartalmazza a társaság legújabb grafikus magját, amelynek 128 bites buszát a rendszer memóriabuszaként is alkalmazni fogja a chip. A chipset két változatban készül majd, az egyik hagyományos DDR, a másik dual channel (kétcsatornás) DDR-SDRAM memóriákat támogat majd. A dual channel DDR-SDRAM-ok adatátviteli sebessége 4,2 GB/s, ami minden jelenlegi asztali és notebook rendszernél jobb.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.