Hirdetés

NVIDIA GeForce MX4000



|

Hirdetés

Valószínűleg nem újdonság senkinek, hogy az igazi pénz a PC alkatrészek gyártásánál nem a csúcsmodellekben van, hanem bizony az olcsóbb, „belépő szintű” termékekében. Az NVIDIA az alaplapokra integrált, olcsó grafikus vezérlők piacából szeretne nagyobb szeletet kihasítani a GeForce MX4000-rel. Az NV18B kódjelű GPU 128/64 megabájt DDR memóriát dirigál, 275 megahertzen fut, míg memóriája 400 megahertzen. A nyolcszoros sebességű AGP-s, chipbe integrált S-Video kimenettel bíró chip úgy tűnik, hogy a GeForce4 MX sorozatra épül. A harmatos teljesítményű, DirectX 7 korabeli kártyához képest – mely nem más, mint egy ráncfelvarrott GeForce 2 – az MX4000 még harmatosabb képességekkel bír.

A megjelölése okán aggodalmunkat fejezzük annak kapcsán, hogy a GeForce4 MX440 és a GeForce MX4000 megnevezése hogyan „rímel” egymásra.



"
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.