Hirdetés

NVIDIA GeForce4 Ti4800 és Ti4800SE



|

Hirdetés

Két különböző pletyka kapott szárnyra azzal kapcsolatban, hogy az új nevek milyen garfikus kártyákat takarnak valójában. Az első - és valószínűbb - változat szerint, a kártyák elnevezése kicsit csalóka, mert a termékek nem új grafikus chipeket tartalmaznak, hiszen a GeForce4 Ti4800 nem más, mint egy nyolcszoros AGP támogatással ellátott GeForce4 Ti4600. A Ti4800SE pedig egy ugyanilyen képességekkel felvértezett GeForce4 Ti4400. A második pletyka pedig arról számol be, hogy a GeForce4 Ti4800 és Ti4800SE nevű kártyák az új NV30-as chipet használják majd. Hogy kinek is van igaza? Kis idő múlva okosabbak leszünk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.