Hirdetés

Nyereményeső a januári PC Worldben



|

Az elmúlt év legjobbjait, a leghatékonyabb vírusvédelmet, a legerősebb nagy kapacitású merevlemezt és DDR3 modult is megkerestük friss magazinunkban. Teljes verziós szoftverünk az Ashampoo WinOptimizer 2013 és a Trend Micro Titanium Maximum Security, ráadásul olvasóink immár az ESET mobil védelmét is ajándékba kapják.

Hirdetés

Kétség kívül mozgalmas év volt 2012. Számos remek termék landolt szerkesztőségünkben, és sok hírre csodálkoztunk rá. Így mielőtt belevágnánk 2013-ba, úgy döntöttük, hogy visszatekintünk a mögöttünk hagyott 12 hónapra és kiválasszuk az elmúlt év legjobb termékeit és legnagyobb csalódásait. Nem csak az íróink szavaztak, hanem követőink is, így sok kategória esetén kiderült, hogy véleményünk bizony eltér a közvéleményétől.

 



A januári szám természetesen nem csak a múltba révedésről szól. Friss magazinunkban egymásnak eresztettük az Ubuntut és a Windows 8-at, hogy kiderüljön melyik rendszer a jobb. Ezen felül a DDR3-as memóriákat és a minőségi 1 terabájtnál nagyobb merevlemezeket is összehasonlítottuk, valamint több mérés alapján a leghatékonyabb vírusvédelmet is megkerestük.

Ezen felül megmutatjuk, hogy miként halkíthatjuk le a zajos gépeket, hogy mire érdemes figyelni noteszgép vásárlásakor, hogy miként spórolhatunk a telefonszámlám, valamint azt, hogy vajon a főváros és a vidék között van-e még eltérés az internetszolgáltatást tekintve. Sőt nagy backup összeállításunkban azt is megmutatjuk, hogy miként óvhatjuk meg digitális emlékeinket, hogy azok egy rendkívüli helyzet bekövetkezése után is rendelkezésünkre álljanak.

 



Nem csak tippekkel segítünk az adatmentőknek, hanem lemezmellékletünkre számos - a művelethez elengedhetetlen szoftver - is felkerült, így egy komplett backup csomagot nyújtunk át olvasóiknak. Ezen felül korongunkra a Trend Micro legerősebb védelmének fél évig ingyen használható verziója is felkerült az Ashampoo optimalizálójával egyetemben. Sőt a PC World olvasói immár nem csak az F-Secure védelmét kapják ajándékba, hiszen az ESET mobil védelmét is átadjuk, hogy a droidos vírusok felfutása ne érje váratlanul a PC World táborát.

További témáink részletesebben:



Backup minden esetre

Védi állományainkat például redundáns lemeztömb (RAID)? Ha leégne az iroda, fel tudná-e venni újra a munka fonalát a cég?

Internetszolgáltatók nagyító alatt

A mobilinternet mára népszerűbbé vált, mint a vezetékes szolgáltatások; a „bedrótozottak” többsége Budapesten vagy a vidéki nagyvárosokban él.

Memória a köbön

Itt volt már az ideje, hogy sok év után ismét a körmére nézzünk a DDR3 memóriáknak. Megmutatjuk, hogy a komoly felhozatalból mit érdemes választani.

Voip és ami mögötte van

A rendszer működése rendkívül egyszerű, és akár ingyenesen is használhatjuk ezeket a szolgáltatásokat bizonyos megkötésekkel.

Írásainkról bővebben a részletes tartalmi leírásban olvashatsz. A magazinunk digitális változatát megtalálod a Digitalstand oldalán. Ha belelapoznál a lapba, akkor azt is megteheted, ha ellátogatsz a galériánkba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.