Hirdetés

Nyereség és csökkenő bevétel a Sunnál



|

Hirdetés

Nyereséggel zárta a decemberben véget ért pénzügyi negyedévét a Sun, azonban a bevétel visszaesett, ami azt jelenti, hogy a vállalat még mindig nem heverte ki a dotkom-lufi kipukkanását követő sokkot. Biztató hír, hogy a szerverek eladási volumene 16 százalékkal nőtt és a szoftverek is kelendőek voltak.

A december 26-án véget ért negyedévben a Sun 2.84 milliárd dollár bevétel mellett 19 millió dollár nettó nyereséget ért el, ez részvényenkénti 1 centet jelent, ami megfelel az elemzői várakozásoknak. A forgalom azonban elmaradt a prognózisoktól, a Wall Street szakértői 2.93 milliárd dollárt vártak. A befektetők hangot is adtak csalódásuknak, az eredmények közzétételét követően a Sun részvények árfolyama 4.8 százalékkal csökkent. A tavalyi év azonos időszakában a vállalat 2.88 milliárd dollár bevételről és 125 millió dollár veszteségről számolt be.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.