Hirdetés

Nyereséges az Adobe



|

Hirdetés

Az Adobe nyeresége 642 millió dollár volt a második negyedévben, ami egy részvényre számítva 27 centet jelent a május 31-én lezárult időszakra. A Thomson First Call által felkért elemzők 26 centes eredményt jósoltak. A cég eredetileg 24 és 27 centes határértékekkel számolt a vizsgált negyedévre jósolt 300-315 millió dolláros forgalom után. Ezt utóbb 24-28 centre módosította, és a bevételt is 305-320 millióra bővítette, látva az erős japán forgalmat, és a kemény érdeklődést az új Acrobat iránt.

A bevétel végül 320.1 millió dollár lett, a tavalyi 317.4 millióhoz képest. Bruce Chizen vezérigazgató elmondta, hogy az új Acrobat verzió kezdeti keresettsége meghaladta várakozásaikat - igaz, a gazdasági helyzetből adódó bizonytalanság és a szoftver ágazat helyzete miatt nehéz volt pontos hosszú távú előrejelzést adni az Adobe eladásainak növekedéséről.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.