Hirdetés

Nyerjen Creative hangrendszert!



|

Hirdetés




E hónapban igazi nyereményesővel várjuk játékos kedvű olvasóinkat: öt Creative gyártmányú hangrendszert is kisorsolunk! Az ezüst-fekete színű, modern kinézetű hangdobozok 2.1-es, illetve 5.1-es hangrendszerként funkcionálhatnak gépünk mellett.

A kisebbik rendszer két, egyenként 8 wattos hangsugárzóját asztalunkra tervezték - stílusos megjelenést kölcsönöz mondjuk LCD-monitorunknak. A 19 wattos mélyládából kígyózó kábel végén a hangerőszabályzót találjuk.
A komolyabb, falra is szerelhető rendszer hangsugárzói már 9 wattosak, a középsugárzó pedig 15, míg a mélynyomó 24 wattnyi teljesítményt ad le. Drótos távirányítóján a fülhallgató-kimenet, illetve a mikrofonbemenet is helyet kapott. A helyes megfejtést beküldők között négy darab Creative I-Trigue 3200 2.1-es, illetve egy darab I-Trigue 5600 5.1-es hangrendszert sorsolunk ki! Tippeljen helyesen kérdésünkre: Hány hangsugárzóból áll a Creative i-Trigue 5600-as hangrendszere?
  • PCW A - 3
  • PCW B - 5
  • PCW C - 6 Küldje el a megoldást (PCW A, PCW B vagy PCW C) a 06-90-633-311-es telefonszámra, és nyerjen! Az SMS elküldésének határideje: 2005. január 31. (Az SMS díja 240 Ft + áfa. Mindhárom mobilszolgáltató hálózatáról elérhető!)
  • Hirdetés

    Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

    Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.