Hirdetés

Nyerjen egy egyedi fából készült egeret!



|

Hirdetés

A Woodacus Kft-t azzal a szándékkal alapították, hogy merőben új formatervezést követő eszközöket készítsen elsősorban a számítástechnikai, másodsorban az elektronikai piacra. Terveikben és eddigi munkáikban az anyagot és a formát nagyfokú kreativitással párosították, termékeik előállításához csak olyan természetes anyagokat, illetve technikákat alkalmaznak, mint például a fa, az üveg, különféle kövek vagy éppen a tűzzománc.

Exkluzív megjelenésű eszközeik között monitort, billentyűzetet, egeret, gépházat, valamint egyéb irodai berendezéseket is megtalálhatunk, az egyszerűbb kivitelűektől kezdve egészen az egyedi igényeket kielégítő megoldásokig. Woodacus Kft. Székhely: 6726 Szeged, Kertész u. 18. Bemutatóterem: 1066 Budapest, Zichy J. u. 41. (márciustól) Telefon: 06/30-749-04-73 Web: www.woodacus.hu
Válaszolja meg helyesen alábbi kérdésünket! Milyen anyagot használnak fel a Woodacus termékeihez?
  • PCW A –- Műanyagot
  • PCW B –- Textilt
  • PCW C –- Fát
Küldje el a megoldást SMS-ben (PCW A, PCW B vagy PCW C) a
06-90-624-466-os
telefonszámra, és nyerjen! A megfejtéseket 2006. február 3—28. között várjuk.
(Az SMS díja 240 Ft + áfa. Mindhárom mobilszolgáltató hálózatáról elérhető. A játék során a játékosok hozzájárulnak, hogy személyes adataikat a játékot lebonyolító Telefor Kft. továbbítsa a nyereményt biztosító IDG Hungary Kft. felé.)
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.