Hirdetés

Nyerjen egyet MSI alaplapjaink közül!



|

Hirdetés

Ha számítógépe megérett egy jelentős felújításra, itt a remek alkalom, hogy hozzájusson egy alaplaphoz, bármelyik gyártó processzorát válassza is. Az MSI K8N Neo 4 Platinum AMD platformon nyújtja mindazt, amit egy felső kategóriás gép építése megkövetel, SATA2 RAID-képességgel és integrált Dolby EX minőségű hanggal. Az MSI P4N Diamond 775-ös Intel processzorokat fogad, a játékok szerelmesei SLI-képességét és integrált Sound Blaster Live! hangvezérlőjét fogják a legtöbbre tartani. A harmadik, MSI RS480M2--IL alaplap igazi tuningbarát eszköz: beépített, DirectX 9-et támogató grafikus vezérlőjének köszönhetően a videokártya beszerzésének terhét is leveszi vállunkról.

A helyes megfejtést beküldők között kisorsolunk egy MSI RS480M2-IL, egy MSI K8N Neo 4 Platinum és egy MSI P4N Diamond alaplapot! Válaszolja meg helyesen alábbi kérdésünket: Melyik alaplap rendelkezik DDR2-es memóriahelyekkel?
  • PCW A - MSI P4N Diamond
  • PCW B - MSI K8N Neo 4 Platinum
  • PCW C - MSI RS480M2-IL Küldje el a megoldást (PCW A, PCW B vagy PCW C) a 06-90-633-311-es telefonszámra, és nyerjen! Az SMS elküldésének határideje: 2005. augusztus 31. (Az SMS díja 240 Ft + áfa. Mindhárom mobilszolgáltató hálózatáról elérhető!)
  • Hirdetés

    Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

    Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.