Hirdetés

Nyerjen négyszeres DVD írót



|

Hirdetés

A fekete előlappal rendelkező meghajtó -- amely egyébként a TEAC DV-W50E jelű belső írója -- a gyártóra jellemző szürkés-ezüstös külső házban lapul. Az előlap a szokásos képet mutatja: fülhallgatóaljzat, hangerőszabályzó, valamint az elmaradhatatlan működésjelző lámpácska. A ház hátulján kapott helyet a 2.0-s USB-aljzat és a hangkivezetés, valamint a meghajtó szellőzését és hűtését biztosító ventilátor is.

A készülék CD--R, CD--RW, DVD--R és DVD--RW hordozókat képes írni - tehát ez a külső meghajtó nem kezeli a „pluszos” szabványú DVD-nyersanyagokat. A „sima” írható CD-ket 16-szoros, míg az újraírhatókat 8-szoros sebességgel égeti, a DVD--R-t négyszeres, az újraírható DVD--RW-t kétszeres tempóban írja. Az írási műveletek biztonságáról két megabájt beépített tároló gondoskodik, emellett a meghajtót pufferkiürülés elleni védelemmel is ellátták. (Részletes teszt a PC World 2004. februári számában.) Tippeljen helyesen kérdésünkre: Milyen maximális sebességgel dolgozik a TEAC jelenleg kapható, leggyorsabb DVD-írója?
  • PCW A - Négyszeres
  • PCW B - Nyolcszoros
  • PCW C - Tizenhatszoros Küldje el a megoldást (PCW A, PCW B vagy PCW C) a 06-90-633-511-es telefonszámra, és nyerjen! Az SMS elküldésének határideje: 2004. március 31. (Az SMS díja 240 Ft + áfa. Mindhárom mobilszolgáltató hálózatáról elérhető!)
  • Hirdetés

    Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

    Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.