Hirdetés

Nyerjen velünk jegyet a Terepjáró Fesztiválra!



|

Néha fel kell kelni a gép elől és kimozdulni - ehhez segíthet a PC World!

Hirdetés

Huszonharmadik alkalommal rendezik meg Somogybabodon a Nemzetközi Terepjáró Fesztivált, melynek médiatámogatója a PC World is. Olvasóink most jegyet nyerhetnek a rendezvényre, melyen izgalmas versenyszámok és sok más, kapcsolódó program várja az érdeklődőket.

20090427-somogybabod.jpg


A "trophy" olyan versenyszám, ahol nem csak a lóerők számítanak, a versenyzőknek ismeretlen terepviszonyokkal és extra kihívásokkal (hídépítés, váratlan akadályok legyűrése) kell megküzdeniük. A triál verseny a nagyközönség előtti technikai bemutatókat jelenti, de autó nélküli programok is lesznek bőven: A nyitó koncertet például a Tankcsapda adja, de további zenés programok, éjszakai bulik és felvonulások is színesítik az eseményt.


Hogyan nyerhet? Nos, nincs más dolga, mint 2009. április 28. és 2009. május 18. között regisztrálnia kell a PC World hírleveleire - a regisztrálók között 30 db napijegyet sorsolunk ki a 23. Nemzetközi Terepjáró Fesztiválra. A PC World hírlevelek regisztrálásához kattintson ide! Kérünk mindenkit, hogy valós adatokat adjon meg a regisztrációnál, mivel ezek segítségével juttatjuk el a jegyeket a nyerteseknek!


Sok szerencsét, találkozunk a "sárban"!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.