Hirdetés

Nyílt forráskódú .NET fejlesztő eszköz



|

Hirdetés

0-t, a Microsoft Unix és Linux rendszerekhez készült .Net fejlesztői környezetének nyílt forráskódú implementációját.

A bemutatkozó csomag magában foglal egy C# fordítót és az ehhez kapcsolódó fejlesztő eszközöket, a CLI futásidő motor implementációját, a Visual Basic futásidőt, valamint egy olyan futásidő motort, amely a Java bájtkódot át tudja fordítani CLI formátumba. Ezen kívül két könyvtári osztályt biztosítanak: az egyik a Windows.Net környezetet emulálja, és egy másik, amely sorosabban kapcsolódik a Unix/Linux környezetben használt elemekhez. Az előzetes verzió tartalmaz olyan elemeket, melyek nem lesznek meg a széria csomagban: egy Basic fordítót, a Windows.Forms API implementációját, illetve a C# Generics támogatását.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.