Hirdetés

Nyilvántartó programok vállalkozásoknak



|

Hirdetés

Az elmúlt évben a vállalat 30%-kal többet értékesített az EVA szerint adózók számára készült „EVA 1x1” szoftverből, valamint közel másfélszer (48%-kal) többet a Mérföldkő útnyilvántartó szoftverből, összesen mintegy 5 millió forint értékben. 2005 első hónapjában tovább emelkedett az EVA-szoftver iránti érdeklődés, ami az EVA-bevallás közelgő – február 15-i – beadási határidejének tudható be.

Az útnyilvántartó szoftverek iránti folyamatosan növekvő érdeklődés sem véletlen, hiszen számos vállalkozásnak kötelező a gépjárművek használatáról részletes nyilvántartást vezetnie. A rEVOLUTION 2004-ben a számlázószoftverek után ebből a szoftverből értékesítette a legtöbbet.

A rEVOLUTION szerint az idei évben is tovább növekszik majd azok száma, akik átgondolva az ezzel járó költségcsökkenést, maguk készítik el a törvény által előírt nyilvántartásokat. Az EVA-nyilvántartó program növekvő ismertségének eredményeként mára több száz vállalkozás már ennek segítségével rögzíti adatait és készíti el bevallását. Az evás adózók mára „megtanulták”, hogy az EVA választásával a nyilvántartási kötelezettségek nem szűnnek meg, ezek elmulasztása az EVA körből való kizárást vonja maga után. Az adózónak nyilvántartást kell vezetnie legalább az EVA alapjába tartozó bevételekről, a különböző adókról és járulékokról, valamint a szigorú számadású nyomtatványokról. A rEVOLUTION Software EVA 1x1 pénzügyi nyilvántartó programja is mindezek nyilvántartására, és az APEH felé történő EVA-bevallás elkészítésének megkönnyítésére készült.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.