Hirdetés

Nyolcszoros DVD író a Plextortól



|

Hirdetés

Megjelent a Plextor új, nyolcszoros sebességű DVD írója, mely mindenben többet nyújt az eddig kapható meghajtóknál, kompatibilitásban és sebességben egyaránt. Külső (FireWire és USB 2.0) és belső (ATAPI UDMA/33 módban) kiszerelésben egyaránt kapható, sőt, elérhető fekete előlappal is. Egyaránt kezeli a pluszos és mínuszos nyersanyagokat (természetesen a DVD-RAM kivételével) Ilyen magas írási sebességet még egyik DVD író sem volt képes elérni, DVD+R és DVD-R használatakor 8100 és 10800 KB/s között mozog az adatátviteli sebesség a fej pozíciójától függően. A nyolcszoros tempó így névleges, hiszen ZCLV módban (zónánként konstans kerületi sebességgel) működik a meghajtó. DVD+RW nyersanyagokat négyszeresen írhatunk újra, a DVD-RW-ket pedig kétszeresen. A tévesztések megelőzésére a 2 MB-os puffer memória és a Lossless Linking (DVD+R/RW) valamint a Zero-Link (DVD-R/RW) technológiák hivatottak.



Mindemellett a jó öreg CD-R sem merül feledésbe, a negyvenszeres írás és huszonnégyszeres újraírás becsületére válik a mindenevő PX-708a-nak. Továbblépve az első DVD író nyomdokain hasznos szoftvereket mellékelnek az íróhoz: Pinnacle Studio 8 SE videoszerkesztéshez és DVD-Video összeállításhoz, Nero 5.5 és InCD általános írási feladatokhoz és Cyberlink PowerDVD XP mozizáshoz. A saját fejlesztésű PlexTools hivatott a finombeállítások elérésére.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.